Diili-voittaja Aki Keskitalo on kutsuttu Foston osakkaaksi ja brändi-lähettilääksi

Diili-voittaja Aki Keskitalo on kutsuttu Foston osakkaaksi ja brändi-lähettilääksi

Suositun businessrealityn vuoden 2023 voittaja Aki Keskitalo on toukokuun alusta lukien kutsuttu Fosto Oy:n brändi-lähettilääksi ja merkittäväksi omistajaksi.
Matti Airaksinen on kutsuttu Foston hallituksen puheenjohtajaksi ja osakkaaksi Luet nyt Diili-voittaja Aki Keskitalo on kutsuttu Foston osakkaaksi ja brändi-lähettilääksi 2 minuuttia

”Tykkään tehdä hyviä asioita, hyvien tyyppien kanssa, joten tältä pohjalta kiinnostukseni Fostoa kohtaan heräsikin nopeasti. Tunnen entuudestaan Foston hallituksen puheenjohtajan Matti Airaksisen kellopiireistä ja Aika tyylikäs -tapahtumien järjestäjänä. Nopeasti vakuutuin, että vasta äskettäin perustetulla kotimaisella sisustusvalaisinten valmistajalla on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Varsinkin nyt, kun markkinoilla on pitkästä aikaa näkyvissä varovaisia piristymisen merkkejä. Suomalaiselle laadukkaalle designille on kyllä kysyntää ja uskon kontaktieni olevan hyödyksi. Olen aina arvostanut kotimaista designia sekä sitä, että tuotteilla on tarina ja, että ne ovat jäljitettäviä. On hienoa, että valaisimet valmistetaan vieläpä kotikuntani Lahden naapurissa, Orimattilassa”, kertoo Aki Keskitalo.

”En tuntenut Akia entuudestaan, mutta onneksi Airaksisen Matti järjesti tapaamisen. Akin kanssa oli helppo olla samalla aaltopituudella ja ideoita alkoi sinkoilla puolin ja toisin. Akilla tuntuu olevan kontakteja hyvin moneen suuntaan, kuten hotelli- ja ravintolasektorille, joka taas on Fostolle erittäin potentiaalinen asiakaskunta. Me kun pystymme nopeasti ja kustannustehokkaasti toimittamaan esim. kyseisiin projekteihin myös räätälöidyt designvalaisimet. Akin erinomaisten myyntimiestaitojen ja tyylitietoisuuden lisäksi oli hienoa havaita, että hänen kanssaan on mukavaa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä”, riemuitsee Foston toimitusjohtaja ja pääosakas Jarno Lahtinen.

Vuoden 2022 syksyllä toimintansa aloittanut tamperelainen Fosto valmistaa Suomessa käsityövaltaisesti sisustusvalaisimia koteihin ja julkisiin kohteisiin. Kaikki tuotteemme omaavat Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset. Fosto on jälleen mukana syyskuussa järjestettävillä Habitare-messuilla kymmenillä eri valaisinmalleillaan.  

Lisätietoja:

Aki Keskitalo, 050 356 1110

Jarno Lahtinen, 040 719 6468